Personvernerklæring - Hantera AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Hantera AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, telefonnummer og e-postadresse via kontaktskjema

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon ,SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a).Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.  

Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler/cookies er en liten datafil som legges i din nettleser for å ha oversikt og gjenkjenne datamaskinen din på nettstedet. En cookie er helt trykt og kan ikke innehold virus.

Hantera AS bruker følgene informasjonskapsler

Google Analytics

Hantera AS bruker analyseverktøyet Google Analytics til åanalysere brukere på nettsiden for å optimalisere opplevelsen og innholdet påsiden. Data som samles inn lagres i Google sine servere og slettes etter 24mnd.

Les mer om hvordan Google samler inn data her.

Facebook Pixels

Hantera AS bruker Facebook Pixels til å registerer dittbesøk på hantera.no, for å kunne annonsere til deg på Facebook. Dette er vanligbruk hos flere nettsteder i dag slik at Facebook kan vise deg annonser som errelevante for deg og dine interesser.

Les mer om hvordan Facebook samler inn data her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Hantera AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: helgeland@hantera.no

Hantera AS Haraldsgata 190,
5525 Haugesund

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.